Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Rýchla čerešňová bublanina (hrnčeková)
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
zuzka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
500 g odkôstkovaných čerešní
2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček cukru
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
2 vajcia
2 PL kakaa
1/2 balíčka prášku do pečiva
vanilkový alebo škoricový cukor na posypanie
Príprava
1. Múku, cukor a prášok do pečiva pomiešama, pridáme mlieko, olej a celé vajcia a všetko vymiešame do hladkej hmoty.
2. Na menší plech (cca 40x25 cm) vyložený papierom na pečenie nalejeme 2/3 cesta. Do zvyšku pridáme kakao a lyžicou rozdelíme na vrch svetlého cesta.
3. Na povrchu rovnomerne rozdelíme čerešne a upečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov.
Miesto čeeršní môžeme použiť aj iné ovocie podľa sezóny, príp. kompót.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Talianska fazuľová polievka
Ríbezľové želé s rozmarínom
Baranina s mrkvou
Španielska hnedá omáčka
Guličky Niva
Ananás v karameli
Lekvár z čiernych ríbezlí
Pikantná cesnaková nátierka
Kuracie rezy na čínsky spôsob
Bravčové rezne s ananásom
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky