Roštenka na horčici
  
    
    
      | Čas prípravy | 
      Zložitosť | 
      Cena | 
    
    
        120 minút |       |       |     
    
   
  
  tento recept pridal(a)  if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
  
  
   
  
  priemerné hodnotenie receptu
  
   
  
	
    Prísady
    
    1 kg rošteniek
1 väčšia cibuľa
2 PL plnotučnej horčice
50 g nakladanej červenej kápie
petržlenová vňať
soľ
olej 
mleté čierne korenie
1 ČL vegety
1 KL drvenej rasce    
    
    
    
    
    
    Príprava
    
    1. Očistené mäso pokrájame na pláty, naklepeme, po oboch stranách narežeme, osolíme a okoreníme. Opečieme po oboch stranách v oleji. 
2. Potom mäso vyberieme, vo výpeku speníme cibuľu, pridáme kápiu, rascu, vegetu, horčicu a pomiešame. Vložíme roštenky a podlejeme vodou. Za občasného miešanie varíme asi 1,5 hodinu, kým mäso nezmäkne. 
3. Podľa potreby podlievame vodou. Šťavu môžme zahustiť 1-2 lyžicami hladkej múky. Roštenky posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s knedľou.    
    
   
    Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Kuriatko na víneVyprážané syrové guľkyZapekaný karfiol so zeleným hráškomNemiesený chliebDomáca tuniaková empanadaKoložvárska kapustaDomáca mäsová paštétaParatha - indický chliebPikantná nátierkaSlivkový koláč s mandľami