Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plnený hermelín "Hawai"
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
1 porcia
1 Hermelín
2 plátky šunkovej salámy
ananásový kompót
vajce
múka
strúhanka
Príprava
1. Hermelín rozkrojíme, medzi dve polovice vložíme 2 plátky šunkovej salámy, medzi pláty salámy ananás pokrájaný na malé kúsky.
2. Polovice pritlačíme k sebe a syr obalíme 2x v trojobale (múka, vajce, strúhanka). Vypražíme na rozpálenom oleji.
Podávame so zemiakmi alebo s hranolkami.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Ražniči s opekanými zemiakmi
Zapekané špagety s kuracím mäsom
Nátierka z filé a la homár
Kanadská omeleta
Slivkové knedle so strúhankou
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Ovocné rezy s Tangom
Medrech
Lyonské bravčové rezne
Hamburgerové žemle od Limary
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky