Huby v sladkokyslom náleve

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

huby
soľ
cibuľa

Nálev:
2 litre vody
0,8 litrov 8-percentného octu
150 g cukru
70 g soli
mleté čierne korenie
niekoľko zrniek nového korenia
bobkový list


Príprava

Očistené, umyté a pokrájané huby povaríme asi 5 minút v slanej vode. Penu, ktorá sa pri varení robí, zbierame naberačkou. Huby scedíme a pripravíme si nálev. Všetky prísady uvedené na nálev prevaríme, dáme do neho scedené huby a varíme ešte 10 minút. Horúce huby s nálevom plníme do pohárov, pridáme koliesko cibule, dobre ich uzavrieme. Nesterilizujeme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Koktail - Red Apple Martini
Hermelínový šalát s vajcami
Tortilly s kuracím mäsom
Stredomorský zemiakový šalát so žltým melónom
Celozrnné muffinky so sušeným ovocím
Kokosová torta s bielou čokoládou
Schwarzwaldský pohár
Šišky - Donuts s čokoládovou polevou
Syrové tyčinky
Višňovo-maková torta