Huby v sladkokyslom náleve

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

huby
soľ
cibuľa

Nálev:
2 litre vody
0,8 litrov 8-percentného octu
150 g cukru
70 g soli
mleté čierne korenie
niekoľko zrniek nového korenia
bobkový list


Príprava

Očistené, umyté a pokrájané huby povaríme asi 5 minút v slanej vode. Penu, ktorá sa pri varení robí, zbierame naberačkou. Huby scedíme a pripravíme si nálev. Všetky prísady uvedené na nálev prevaríme, dáme do neho scedené huby a varíme ešte 10 minút. Horúce huby s nálevom plníme do pohárov, pridáme koliesko cibule, dobre ich uzavrieme. Nesterilizujeme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Luxusné jahodové rezy
Cestovinový nákyp so syrovou omáčkou
Sviečková na smotane
Šľahačkovo-jahodové palacinky
Cibuľový koláč
Bleskové tiramisu
Zemiakové krokety
Čokoládová torta bez vajec
Teplé chlebíčky so salámou
Čertova nátierka
PRIHLÁSENIE