Pikantná zelerová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 kg zeleru
8 strúčikov cesnaku
citrónová šťava
250 ml majonézy
0,3 l vody


Príprava

1. Očistený zeler pokvapkáme citrónom a dáme do vody, aby nesčernel.

2. Nastrúhame zeler a očistený cesnak. Priebežne kvapkáme na strúhadlo citrónovú šťavu.

3. Na záver pridáme celú majonézu a vidličkou premiešame. Necháme odstát v chladničke 20 minút. Podávame s pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Džem z jahôd a čerešní pre diabetikov
Pikantný naložený hermelín
Pstruh na liptovský spôsob
Pečeňová nátierka
Pikantné čili
Chalupársky zemiakový guláš
Bravčové mäso s bazalkou a píniovými orechmi
Jelenie ragú na červenom víne
Zabíjačková pečienka s opekanými novými zemiakmi
Hydinový šalát