Zlaté papriky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

papriky
šľahačková smotana
zemiaky
mleté čierne korenie
soľ
kabanos
eidam
petržlenová vňať
vajíčko


Príprava

1. Očistené surové zemiaky pokrájame na pláty a poukladáme do zapekacej misy, okoreníme a osolíme.

2. Papriky zbavíme semienok a naplníme zmesou z nastrúhaného kabanosu, eidamu, petržlenovej vňate a vajec. Naplnené papriky poukladáme na zemiaky a zalejeme smotanou. Pečieme do zlata a kým zemiaky nezmäknú.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

​Trojvrstvový zákusok​ bez pečenia​
Zapékané cestoviny s mletým mäsom
Bylinkové minibagety
Bábovka bez vajec a bez mlieka
Bačovská pochúťka
Ríbezľové mlieko
Praclíky s rumom
Nugátové rezy
Cestoviny s brokolicovou omáčkou
Šunkovo-syrové cestoviny
PRIHLÁSENIE