Zlaté papriky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

papriky
šľahačková smotana
zemiaky
mleté čierne korenie
soľ
kabanos
eidam
petržlenová vňať
vajíčko


Príprava

1. Očistené surové zemiaky pokrájame na pláty a poukladáme do zapekacej misy, okoreníme a osolíme.

2. Papriky zbavíme semienok a naplníme zmesou z nastrúhaného kabanosu, eidamu, petržlenovej vňate a vajec. Naplnené papriky poukladáme na zemiaky a zalejeme smotanou. Pečieme do zlata a kým zemiaky nezmäknú.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čerešňová torta z krehkého cesta
Cuketový pekáč
Čokoládová pena s whisky
Paradajkový šalát
Lyonské bravčové rezne
Pardubicské hrianky
Rýchla čerešňová bublanina (hrnčeková)
Falošná krabia nátierka
Topinky z Pardubíc
Zemiakovo-kapustové placky