Pikantná kuracia pečeň

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500-600 g kuracej pečene
1 väčšia cibuľa
olej
trochu bieleho vína
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
vegeta
hrášok (mrazený)
kukurica (mrazená)


Príprava

1. Na oleji zapeníme cibuľu, pridáme hrášok a kukuricu.

2. Medzitým odblaníme pečienky, pokrájame ich na menšie kúsky a umyejeme. Pridáme mletú červenú papriku a korenie. Pečienky za občasného podlievania bielym vínom restujeme. Ochutíme vegetou.

Podávame so slovenskou ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Cestoviny so smotanovo šampiňónovu omáčkou
Zemiakový šalát so slaninkou a uhorkou
Syrový šalát so šampiňónmi
Celozrnné muffiny
Vajcová omáčka
Pečená kačka s pomarančom a zázvorovou cibuľou
Stroganov z mletého mäsa
Kuracie prsia s medom
Karfiolový nákyp
Višňový zákusok
PRIHLÁSENIE