Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kelová polievka s kuracím mäsom
Hlivová omáčka
Pikantné bravčové rebierka
Domáca klobása
Jablkové šišky s tvarohom
Kysnutý koláč s Nutellou
Pudingová bábovka
Talianske zapekané špagety
Vyprážané tofu s bielym jogurtom
Kapustové rezy s mletým mäsom