Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čokoládové buchtičky
Cesto na kysnutý koláč z celozrnnej múky
Šťavnatý koláč s čokoládou
Syrové Ferrero rocher
Vianočný punč
Hovädzí perkelt
Indický guláš
Citrónový koláč s mandľami
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Domáca Marlenka