Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Fusilli s hovädzím mäsom a hubami
Havajské chlebíky
Kuracie prsia na karí
Bešamelová omáčka
Čučoriedková roláda
Pomarančová bábovka
Expres croissant
Jemné kuracie prsia do chrumkava
Plnka k pečenej hydine
Špagety s kuracími prsiami a so šampiňónmi