Kuracie prsia na zelenine

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

2 ks kuracie prsia
zelené fazuľkové struky
2-3 menšie kapia papriky
2 lyžičky koreniacej zmesi na čínu
1 PL worčestrovej omáčky
2 PL sójovej omáčky
olej
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Kuracie prsia pokrájame na menšie kocky, opražíme na oleji, medzitým v mierne osolenej vode uvaríme fazuľkové struky (keď používame konzervu, struky nevaríme, len scedíme). Keď je mäso biele, pridáme na rezance nakrájanú kapiu, osolíme, okoreníme podľa chuti, pridáme čínsku koreniacu zmes, worčestrovú a sójovú omáčku a pečieme ďalej.

2. Keď sú struky hotové, pridáme k mäsu a chvíľu spolu pražíme.

Keď je zeleniny dosť, nepotrebujeme už k mäsu žiadnu prílohu, ale môžeme servírovať aj s dusenou ryžou.

Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Vaječný punč s rýnskym vínom
Cesnaková omáčka
Zabíjačková pečienka s opekanými novými zemiakmi
Zemiakový chlieb
Banánové smoothie s ovsenými vločkami
Zelené rezance so šampiňónmi
Bulharská nátierka
Trenčianska višňová torta
Syrové chuťovky
Teplé chlebíčky so salámou