Kuracie prsia na zelenine
  
    
    
      | Čas prípravy | Zložitosť | Cena | 
    
    |  45 minút |      |      | 
    
   
  
  tento recept pridal(a)  if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
  
  
   
  
  priemerné hodnotenie receptu
  
   
  
	 
    Prísady
    
    2 ks kuracie prsia
zelené fazuľkové struky
2-3 menšie kapia papriky
2 lyžičky koreniacej zmesi na čínu
1 PL worčestrovej omáčky
2 PL sójovej omáčky
olej
mleté čierne korenie
soľ    
    
    
    
    
    
    Príprava
    
    1. Kuracie prsia pokrájame na menšie kocky, opražíme na oleji, medzitým v mierne osolenej vode uvaríme fazuľkové struky (keď používame konzervu, struky nevaríme, len scedíme). Keď je mäso biele, pridáme na rezance nakrájanú kapiu, osolíme, okoreníme podľa chuti, pridáme čínsku koreniacu zmes, worčestrovú a sójovú omáčku a pečieme ďalej.
2. Keď sú struky hotové, pridáme k mäsu a chvíľu spolu pražíme. 
Keď je zeleniny dosť, nepotrebujeme už k mäsu žiadnu prílohu, ale môžeme servírovať aj s dusenou ryžou.
Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti.    
    
   
    Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Tortilly - základné cestoHydinový šalátVajcová omáčkaSchwarzwaldský pohárJablkovo-karamelové nepečené rezyCestoviny s omáčkou z mletého mäsaKoktail - White LadyCesnaková nátierka s tymiánom a brusnicamiMarinované kotletyVynikajúce lángoše - príprava cesta aj v pekárničke