Bravčová zmes so šampiňónmi

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600g bravčovej krkovičky
2 väčšie cibule
3 lyžice sójovej omáčky
3 strúčiky cesnaku
2 lyžice horčice
1 lyžička sladkej papriky
300g šampiňónov
1 väčší pór
olej


Príprava

1. Z bravčového mäsa nakrájame rezančeky, zmiešame s na kocky nakrájanou cibuľou, sójovou omáčkou, horčicou, cesnakom a paprikou a necháme 30 minút odležať.

2. Na oleji opečieme plátky šampiňónov, pridáme mäso a restujeme vo vlastnej šťave do zmäknutia (ak treba, podlejeme trochou vody). Nakoniec prisypeme nakrájaný pór.

Podávame s ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Roštenka na horčici
Džem z jahôd a ríbezľovej šťavy
Šošovicová polievka s údeným mäsom
Treska pečená v rúre
Šalát na letnú večeru
Bezvaječné vanilkové rožky
Sviatočný syrový šalát
Jahodový závin
Žemličky s hrozienkami
Zemiaky so zeleninou a mäsom pečené v alobale