Bravčové stehno dusené v mlieku

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4-8 bravčové rezne zo stehna
1 ČL nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate
1 ČL horčice
1 dl mlieka
štipka soli
štipka meletého čierneho korenie


Príprava

1. Bravčové rezne umyjeme, osušíme a dobre vyklepeme. Prudko opečieme na oleji z oboch strán.

2. Opečené rezne vrátime späť do výpeku a domäkka udusíme s petržlenovou vňaťou, horčicou, mliekom, soľou a čiernym korením. Ak sa šťava vyparí, podlievame mliekom, kým mäso nezmäkne.

Podávame s tarhoňou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Huby na smotane
Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Ohnivá panvica
Plnená roláda z mletého mäsa
Berlínsky zemiakový šalát
Jahňacie mäso s brokolicou
Torta s kokosovým krémom
Kotlíkový guláš
Indický guláš
Párky v lístkovom ceste