Huby na smotane
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
45 minút |      |      |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
400 g čerstvých alebo sterilizovaných šampiňónov
1 cibuľa
30 g hladkej múky
2,5 dl sladkej smotany
1 PL kečupu
šťava z polovice citróna
mäsový alebo hydinový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ
Príprava
1. Šampiňóny očistíme, umyjeme a pokrájame. Na oleji speníme nadrobno posakanú cibuľu, pridáme pokrájané šampiňóny, soľ, mleté čierne korenie, opražíme, posypeme mletou červenou paprikou, múkou a znova opražíme.
2. Potom podlejeme trochou mäsového alebo hydinového vývaru a udusíme do mäkka. Nakoniec primiešame sladkú smotanu, ochutíme citrónovou šťavou a pokvapkáme kečupom. Podávame s uvarenými cestovinami alebo knedľou.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Farizejská kávaMarinované hovädzie pečené na rýnsky spôsobMorčací gulášCestoviny s fazuľovo-paradajkovou omáčkouHlivová omáčkaRýchly jablkový koláčBravčové medailónky so slivkamiCestoviny so smotanou, nivou a cesnakomRezy Nesquik bez pečeniaVeniec s kandizovaným ovocím