Prírodné bravčové rezne s bazalkou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) diana
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600g bravčového mäsa zo stehna alebo karé bez kostí
1 PL bazalky
kečup
polohrubá múka na obalenie
rastlinný olej
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Umyté mäso pokrájame na tenké rezne, ktoré naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme bazalkou.

2. Potom ich obalíme polohrubou múkou, ktorú povtláčame rukou do každého rezňa. Takto pripravené mäso vložíme do rozohriateho oleja, oheň zmiernime a mäso opekáme z každej strany asi 4 minúty. Nakoniec pokvapkáme kečupom.

Podávame s opekanými alebo varenými zemiakmi.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Carbonara – talianske cestoviny
Černicové želé (aj pre diabetikov)
Karamelové veterníky
Syrové rožky z mäkkého, jogurtového cesta - hrnčekové
Višňové rezy s ovsenými vločkami
Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde
Sardelová nátierka
Jablkovo-medové rezy
Výborné šišky z rúry
Celozrnné muffinky so sušeným ovocím