Hliva na ihle

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

kocky bravčového mäsa
kolieska cibule
kocky slaniny
menšie klobúčiky hlivy
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
drvená rasca


Príprava

1. Klobúčiky hlivy, mäso a slaninu okoreníme, osolíme, posypeme paprikou a rascou.

2. Na ihlu alebo na špajdľu postupne napichujeme kocky mäsa, kolieska cibule, slaninu a hlivu. Pokračujeme až na koniec ihly.

3. Poukladáme na pekáč, pokvapkáme maslom, alebo olejom a v rúre upečieme.

Podávame so zeleninovým šalátom a zemiakovou kašou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Syrové fondue
Šalát s rukolou a so sušenými paradajkami
Červená šošovica s klobásovými čipsami
Vajcová omáčka
Džem z jahôd a ríbezľovej šťavy
Losos s paradajkovou paprikou
Dobrota pre lenivých
Šalát s balkánskym syrom
Broskyňové mafiny
Mafiny s jablkami