Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Jahodovo-pomarančový džem
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
Na 3 poháre po 375 ml
600 g umytých a očistených jahôd
400 ml pomarančovej šťavy (cca z 5 pomarančov)
2 KL kyseliny citrónovej
1 želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker
Príprava
1. Umyté jahody roztlačíme a zmiešame v hrnci s pomarančovou šťavou, kyselinou citrónovou a želírovacím cukrom.
2. Všetko za stáleho miešania privedieme do varu a za stáleho miešania varíme minimálne 3 minúty.
3. Uvarenú zmes plníme okamžite až po okraj do pripravených pohárov. Závitové poháre uzavrieme, obrátime a asi 5 minút necháme stáť na viečku.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Florentínky
Zemiakové pirohy plnené údeným kuracím mäsom
Kuracina s tatárskou omáčkou
Sladký ovocný šalát s medom
Zemiakovo-kapustové placky
Syrová torta - Cheesecake
Závin s orechovo-jablkovou náplňou
Ryba po provensálsky
Ríbezľové mlieko
Celozrnné muffiny
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky