Hermelínová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 Hermelíny
100 g mäkkej salámy
2 varená vajcia
1 cibuľa
2 sterilizované uhorky
1 malá tatárska omáčka
1 malá majonéza
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Syr, salámu, vajcia, cibuľu a uhorky pomelieme alebo najemno nakrájame.

2. Pridáme tatársku omáčku, majonézu a dobre premiešame. Necháme chvíľu v chladničke odležať.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čokoládové kocky
Jelenie ragú na červenom víne
Miešaný šalát s morčacím mäsom
Kapusta s mäsom a la Iva
Palacinky zapečené so špenátom
Orechová roláda s karamelovým krémom
Indický guláš
Pizza s cesnakovo-oregánovým cestom
Kyslá zemiaková polievka so sušenými hubami
Tagliatelle so šampiňónovou omáčkou
PRIHLÁSENIE