Hermelínová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 Hermelíny
100 g mäkkej salámy
2 varená vajcia
1 cibuľa
2 sterilizované uhorky
1 malá tatárska omáčka
1 malá majonéza
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Syr, salámu, vajcia, cibuľu a uhorky pomelieme alebo najemno nakrájame.

2. Pridáme tatársku omáčku, majonézu a dobre premiešame. Necháme chvíľu v chladničke odležať.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Politické rezy
Tvarohový koláč – nie sladký
Ľadový šalát s vajíčkami
Kapusta s mäsom a la Iva
Vypražené králičie stehienka s hruškovým pyré
Šťavnaté karé s mrkv​ovými variáciami
Orientálny šalát
Teľací rezeň s pikantnou omáčkou
Frankfurtská polievka
Krémová špargľová polievka "extra"