Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Koktail - Tequila Sunrise
Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom
Pečené kura
Rohlíkové knedlíky
Kuracie pečene s bagetou
Bažant pečený na portskom
Pikantná bravčová sviečkovica
Bábovka s čokoládou Margot
Makový koláč lenivej ženy
Pohánkové rizoto so šampiňónmi a balkánskym syrom