Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Teľacie mäso s kukuricou
Hruškovo-karamelová obrátená torta
Bryndzová nátierka
Bulharská nátierka
Carbonara – talianske cestoviny
Šťaveľový prívarok (šóška)
Penne s pikantnou omáčkou
Chrenová nátierka
Bravčové rezne zapečené s broskyňou a so syrom
Jablkové šišky s tvarohom