Čokoládovo-višňový nákyp

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

250 g višní
100 g práškového cukru
40 g masla
40 g piškótovej strúhanky
4 vajcia
40 g čokolády
60 g múky


Príprava

1. Maslo s práškovým cukrom vymiešame do peny. Po jednom pridávame žĺtky, strúhanú čokoládu, múku, piškótovú strúhanku a nakoniec vyšľahané bielka. Cesto vylejeme do vymastenej, práškovým cukrom vysypanej formy a nasypeme vykôstkované višne.

2. Formu postavíme do vodného kúpeľa a v predhriatej rúre upečieme. Vyklopíme z formy a vrch posypeme práškovým cukrom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Obložená žemľa
Losos so švédskou omáčkou
Kysnuté koláče s jablkovou náplňou
Syrové Ferrero rocher
Kuracie prsia v smotanovej marináde so strúhanými zemiakmi
Maďarský guláš s kyslou kapustou
Šťaveľový prívarok (šóška)
Syrové trubičky
Bravčové mäso na smotane
Kura na mede a horčici