Cesnakový ľadový šalát s kuracím mäsom
  
    
    
      | Čas prípravy | Zložitosť | Cena | 
    
    |  30 minút |      |      | 
    
   
  
  tento recept pridal(a)  if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
  
  
   
  
  priemerné hodnotenie receptu
  
   
  
	 
    Prísady
    
    Rozpočet na 2 porcie:
1 kuracie prsia
korenie na gyros
olej na pečenie
1 čerstvý ľadový šalát
2 paradajky
1 strúčik cesnaku
2 PL kyslej smotany
1 PL tatárskej omáčky alebo majonézy
štipka mletého čierneho korenia
2 menšie bagety    
    
    
    
    
    
    Príprava
    
    1. Kuracie prsia umyjeme a rozkrojíme na 2 plátky, okoreníme s korením na gyros. Z obidvoch strán upečieme na oleji. Na tom istom oleji opražíme bagety, ktoré sme predtým rozkrojili na 2 polovice.
 
2. Pomiešame prísady na polevu: 2 PL kyslej smotany, 1 PL tatárskej omáčky, prelisovaný strúčik cesnaku, štipku mletého čierneho korenia.
 
3. Pripravíme si šalát: ľadový šalát umyjeme, listy potrháme na menšie kúsky, dáme do misky, polejeme polevou a pomiešame.
 
4. Servírovanie: šalát rozdelíme na dva taniere, upečené kuracie prsia pokrájame na tenšie rezance, pridáme bagety a ozdobíme s paradajkami.    
    
   
    Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Špagety s bazalkovým pestomKoktail - Sex On The BeachPrasačie ušká z lístkového cestaPlnený hermelín "Hawai"Zelerová nátierkaCroissanty s mandľami a rumomFarebný gulášTeplé chlebíčky so salámouJogurtovo-čokoládové rezyMarhuľový koláč