Ohnivá panvica
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
60 minút | | |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
200g bravčového pliecka
400g kuracích rezňov
200g klobásky
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka fazule v chilli omáčke
4 stredné cibule
6 strúčikov cesnaku
200 g šampiňónov (alebo plechovka sterilizovaných)
50 ml olivového oleja
2 chilli papričky
1 pór
100 ml piva
1 kelímok strúhaného chrenu
soľ
mleté čierne korenie
Príprava
1. Mäso pokrájame na rezance, klobásku na tenké kolieska, šampiňóny očistíme a pokrájame na kúsky, papriky zbavíme jadier, nakrájame na prúžky, cesnak a cibuľu nakrájame na malé kocky.
2. Na rozpálenom oleji opražíme klobásku a mäso, vyberieme na tanier. Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu a cesnak , pridáme papriky, šampiňóny a restujeme tak 3-5 minút. Potom vložíme späť mäso, na kúsky nakrájené chilli papričky alebo lyžičku chilli korenia, podlejeme pivom a pár minút dusíme.
3. Pridáme plechovku fazule (podľa potreby i s trochou nálevu) a prehrejeme. Okoreníme podľa chuti. Podáváme ozdobené tenkými kolieskami póru a posypané čerstvo nastrúhaným chrenom.
Přílohy: hranolky, americké zemiaky alebo pečivo.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Celozrnné muffinyPohánkové palacinkyVynikajúce lángoše - príprava cesta aj v pekárničkeHovädzí perkeltŽemličky s hrozienkamiŠalát s balkánskym syromCroissanty so syrom mascarponeLahôdková nátierkaLabanská pečienkaPikantné bravčové mäso