Bublanina

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

ovocie podľa chuti a sezóny
30 dkg polohrubej múky
20 dkg kryštálového cukru
1 smotana na šľahanie
3 vajcia
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor


Príprava

1. Všetky suroviny pomiešame, vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.
2. Na vrh poukladáme ľubovoľné ovocie a upečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čerešňová torta z krehkého cesta
Prírodné bravčové rezne s bazalkou
Studená špargľa s vajcovou omáčkou
Koktail - White Lady
Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa
Šalát s balkánskym syrom
Krabia nátierka II.
Zapekané brusnicové bagety
Teľacie rezne vo vínovom cestíčku
Syrové chuťovky