Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Bryndzove tyčinky II.
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
60 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
300 g hladkej muky
250 g bryndze
200 g masla
1 žĺtok
1 lyžička mletej červenej papriky
soľ
Príprava
1. Všetky prísady zmiešame, vypracujeme hladké cesto, ktoré potom vyvaľkáme na hrúbku cca 4 mm a pokrájame na tyčinky cca 1,5 cm široké.
2. Potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme rascou, sezamom, ľanovými semiačkami, atď. Upečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Šalát Cézar
Zapekané plnené paradajky s kuracími prsiami
Broskyňové rezy s jogurtovým krémom
Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom
Drožďová nátierka s vajcom
Arabský koláč
Štefánska sekaná pečienka
Burgundské hovädzie ragú - Boeuf Bourguignon (podľa Julii Child)
Krémová cuketová polievka s pestom
Kapustové rezy s mletým mäsom
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky