Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zemiakový chlieb
Sekaná z husacích pŕs s jablkovým kompótom
Zapečené zemiaky s kuracím a krabím mäsom
Párky v lístkovom ceste
Višňové rezy s ovsenými vločkami
Čínska polievka
Kokosová torta s bielou čokoládou
Pikantná syrová roláda
Krémová tekvicová polievka
Veľkonočný vajíčkový šalát
PRIHLÁSENIE