Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Koktail - Sapphire Martini
Rýchly koláč s rumovokakaovou polevou
Syrové guľky k vínu
Fazuľový strapkáč
Marhuľová torta s parížskou šľahačkou
Plnený hermelín "Hawai"
Viedenská roštenka
Torta z hydinového mäsa
Zapečená treska s jablkovým chrenom
Vajcová omáčka