Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Schwarzwaldský pohár
Medový koláč s jablkami
Maková bábovka
Zemiakové knedle so žemľou
Jahodová torta s bielou čokoládou
Šišky s jablkami
Osviežujúca citrónová torta bez pečenia
Znojemský guláš II.
Jelenie ragú na červenom víne
Zapekaný karfiol so zeleným hráškom