Losos s paradajkovou paprikou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

800 g filé z lososa
šťava z 1 citróna
1 pohár naloženej paradajkovej papriky (165 g)
200 g syra Hermelín
drvený rozmarín
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Rybie filé umyjeme, osušíme servítkou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Paradajkovú papriku necháme dôkladne odkvapkať a pokrájame na kocky. Hermelín pokrájame tiež na kocky a zmiešame s paradajkovou paprikou. Primiešame rozmarín.
2. Rybie filé osolíme, okoreníme a vložíme na pekáč. Na to rozdelíme rovnomerne paprikovú zmes. Pečieme, kým povrch nezozlatne. Ako prílohu môžeme podávať ryžu alebo bagetu.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

​Jablkovo-banánový svieži koláč
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Frankfurtská polievka
Mrkvová nátierka s chrenom
Koktail - Mint Julep
Gaštanová pena
Tortilly s kuracím mäsom
Fučka
Cestoviny so šampiňónmi
Rybacie plátky na balkánsky spôsob