4 rožky
2 cibule
300 g mletého mäsa
2 lyžice oleja
2 lyžice kečupu
1 lyžica sójovej omáčky
soľ a čierne korenie
tvrdý syr
Príprava
1. Rožky rozrežeme a striedku natrháme na malé kúsky.
2. Na panvici rozpálime olej, pridáme mäso a opražíme. Trochu podlejeme vodou a dusíme domäkka. Až je mäso mäkké, vodu vydusíme, pridáme pokrájanú cibuľu spolu so striedkou a ešte trochu opražíme. Odstavíme z ohňa a ochutíme soľou, korením, kečupom a sójovou omáčkou.
3. Rožky opečieme do chrumkava a do každého vložíme kúsok syra, naplníme mäsovou zmesou a posypeme strúhaným syrom. Zapečieme v hornej časti rúry asi 8 minút pri 200°C.