Zapekané rožky s mletým mäsom a syrom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4 rožky
2 cibule
300 g mletého mäsa
2 lyžice oleja
2 lyžice kečupu
1 lyžica sójovej omáčky
soľ a čierne korenie
tvrdý syr


Príprava

1. Rožky rozrežeme a striedku natrháme na malé kúsky.

2. Na panvici rozpálime olej, pridáme mäso a opražíme. Trochu podlejeme vodou a dusíme domäkka. Až je mäso mäkké, vodu vydusíme, pridáme pokrájanú cibuľu spolu so striedkou a ešte trochu opražíme. Odstavíme z ohňa a ochutíme soľou, korením, kečupom a sójovou omáčkou.

3. Rožky opečieme do chrumkava a do každého vložíme kúsok syra, naplníme mäsovou zmesou a posypeme strúhaným syrom. Zapečieme v hornej časti rúry asi 8 minút pri 200°C.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Chuťovky v alobale
Bravčové so zeleným hráškom
Hovädzí guláš s hubami
Bešamelová omáčka
Višňové rezy s ovsenými vločkami
Plnený hermelín II.
Čerešne alebo višne do štrúdle alebo koláčov (nasurovo)
Farebný guláš
Dusená červená kapusta – do zásoby
Plnené šampiňóny