Rezne z mletého mäsa so syrom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

400 g hovädzieho predného mäsa
soľ
mleté čierne korenie
80 g tvrdého syra
strúhanka
60 g oleja


Príprava

1. Umyté mäso pokrájame a zomelieme. Osolíme a okoreníme.
2. Z mletého mäsa robíme tenké placky a vždy medzi dve vložíme plátok syra a okraje stlačíme tak, aby syr bol zakrytý.
3. Obalíme v strúhanke a na rozpálenom oleji po oboch stranách vyprážame do zlatista.

Podávame so zemiakovou kašou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kysnutý koláč s nutellovou plnkou
Kura na zemiakovej placke
Šalát na letnú večeru
Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Klobásové koláčiky
Bublanina
Špagety s bazalkovým pestom
Viedenský zákusok
Mrkvová ntierka s chrenom
Anglické rohlíky