Rezne z mletého mäsa so syrom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

400 g hovädzieho predného mäsa
soľ
mleté čierne korenie
80 g tvrdého syra
strúhanka
60 g oleja


Príprava

1. Umyté mäso pokrájame a zomelieme. Osolíme a okoreníme.
2. Z mletého mäsa robíme tenké placky a vždy medzi dve vložíme plátok syra a okraje stlačíme tak, aby syr bol zakrytý.
3. Obalíme v strúhanke a na rozpálenom oleji po oboch stranách vyprážame do zlatista.

Podávame so zemiakovou kašou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Viedenské rezy
Francúzka cibuľová polievka
Fusilli s hovädzím mäsom a hubami
Pizza s cesnakovo-oregánovým cestom
Kyslá zemiaková polievka so sušenými hubami
Grécky šalát
Jablkový hrnčekový koláč
Kotlíkový guláš
Pikantné bravčové mäso
Bravčové ragú na bakonský spôsob