Vaječná nátierka s cesnakom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4 vajcia uvarené natvrdo
1 hlavička cesnaku
4 PL masti
2 uvarené zemiaky
1 PL horčice
soľ
čierne korenie
petržlenová vňať alebo pažítka


Príprava

1. Masť vymiešame s horčicou do peny, pridáme jemne nastrúhané zemiaky, soľ a korenie, prelisovaný cesnak a nakoniec vmiešame vychladnuté najemno nastrúhaná vajcia.

2. Všetko vymiešame do hladkého krému. Natierame na chlieb alebo pečivo a ozdobíme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zamatová roláda
Americké hot- dogy - 12 ks rožkov
Hruškovo-karamelová obrátená torta
Mäso s ryžou na balkánsky spôsob
Ríbezľový kokteil
Syrové roládky
Klobásové koláčiky
Lyonské bravčové rezne
Polievka Minestrone (talianska špecialita)
Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob