Tuniaková nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

185 g tuniaka vo vlastnej šťave
185 g tuniaka v oleji
100 g masla
5 PL majonézy
1 cibuľa
1 zemiak uvarený v šupke
2 vajcia uvarené natvrdo
1 ČL horčice
biele korenie
soľ


Príprava

1. Tuniaka vidličkou roztlačíme a vymiešame s maslom. Pridáme nakrájanú cibuľu a majonézu.

2. Uvarený zemiak očistíme a nastrúhame, vajcia nasekáme a primiešame spolu s horčicou k tuniaku. Všetko dôkladne premiešame a dochutíme korením a soľou. Podávame s pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Vyprážané kurča a la Iva
Koktail - Dry Martini
Mäso dvoch vôni a chutí
Zuzkin šalát
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Hamburské stehno
Maliny s ríbezľovým nektárom
Ťahaný závin
Tortilly s kuracím mäsom
Lyonské bravčové rezne