Triolade nepečené rezy

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

2 1/2 balíčky sušienok Bebe
mlieko pre zvlhčenie

čokoládový krém:
200 g horkej čokolády
150 ml smotany na šľahanie

žltý krém:
1 balíček vanilkového pudingu
400 ml mlieka
4 lyžice cukru
200 g masla
100 g bielej čokolády


Príprava

1. Uvaríme puding podľa návodu. Bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, necháme trochu vychladnúť. Potom ju vymiešame s mäkkým maslom a s pudingom.

2. Tmavý krém pripravíme rozpustením čokolády, necháme trochu vychladnúť a primiešame k šľahačkovej smotane. Po úplnom vychladnutí čokoládovú šľahačku vyšľaháme.

3. Na dno formy poukladáme sušienky, ktoré jemne namočíme do mlieka. Potom nanesieme polovicu žltého krému. Nasleduje ďalšia vrstva sušienok, na ktorú nanesieme asi 3/4 čokoládového krému. Poukladáme ďalšiu vrstvu sušienok a zvyšok žltého krému. Vrch ozdobíme so zbytkom čokoládového krému a dáme vychladiť 3-4 hodiny v chladničke.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čínsky šalát z hlávkovej kapusty
Celozrnné žemle so semiačkami
Vaječný punč s rýnskym vínom
Fašiangové fánky
Pikantné bravčové rebierka
Kávovo-čokoládová mousse torta
Kuracie Gordon Blue
Slimákiy s višňovo-mascarponovou plnkou
Vianočná štrúdla
Domáca mäsová paštéta
PRIHLÁSENIE