2 1/2 balíčky sušienok Bebe
mlieko pre zvlhčenie
čokoládový krém:
200 g horkej čokolády
150 ml smotany na šľahanie
žltý krém:
1 balíček vanilkového pudingu
400 ml mlieka
4 lyžice cukru
200 g masla
100 g bielej čokolády
1. Uvaríme puding podľa návodu. Bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, necháme trochu vychladnúť. Potom ju vymiešame s mäkkým maslom a s pudingom.
2. Tmavý krém pripravíme rozpustením čokolády, necháme trochu vychladnúť a primiešame k šľahačkovej smotane. Po úplnom vychladnutí čokoládovú šľahačku vyšľaháme.
3. Na dno formy poukladáme sušienky, ktoré jemne namočíme do mlieka. Potom nanesieme polovicu žltého krému. Nasleduje ďalšia vrstva sušienok, na ktorú nanesieme asi 3/4 čokoládového krému. Poukladáme ďalšiu vrstvu sušienok a zvyšok žltého krému. Vrch ozdobíme so zbytkom čokoládového krému a dáme vychladiť 3-4 hodiny v chladničke.