Toastová roláda nepečená

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

toastový chlieb
kyslá smotana
údená šunka
2 trojuholníky taveného syra
nátierkové maslo
cesnak
nakrájaná kapia
strúhaná sterilizovaná uhorka
soľ


Príprava

1. Z krájaného toastového chleba odkrojíme kôrky a rozložíme plátky tesne vedľa seba na alobal (3 krát 4). Potrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky šunky a potrieme nátierkou z ostatných surovín.

2. Pomocou alobalu zvinieme do rolády, zabalíme a dáme na 2 hodiny do chladničky. Potom krájame na plátky. Do nátierky môžeme pridať aj strúhaný sýr Eidam alebo Niva a trochu tatárskej omáčky.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Polievka Minestrone (talianska špecialita)
Farizejská káva
Slivkové knedle so strúhankou
Viedenské rezy
Plnený hermelín (2 verzie)
Nórsky mandľový slimák - Skilligsboller
Frankfurtská polievka
Pappa al pomodoro - Toskánska paradajková polievka
Burgundské hovädzie ragú - Boeuf Bourguignon (podľa Julii Child)
Jablčný koláč s pudingom