Plnené hrianky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

chlieb
vajce
saláma
syr
soľ
olej
zelenina podľa chuti


Príprava

1. Z krajcov chleba vyrežeme stred.

2. Na panvici rozpálime olej, vložíme chleba a do stredu rozbijeme vajíčko. Osolíme, na vajce položíme salámu alebo šunku, syr zakryjeme vyrezanou striedkou a pečieme asi tak 2 minúty.

3. Potom hrianky opatrne obrátime a upečieme aj z druhej strany. Pečieme radšej pomalšie, aby sa vajce riadne prepieklo.

Ozdobíme ľubovoľnou zeleninou podľa chuti.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Svieža jablková torta bez pečenia
Vajcová polievka
Hovädzie na červenom víne
Cuketa zapečená s mäsom a paradajkami
Pikantná zelerová nátierka
Berlínsky zemiakový šalát
Koktail - Dry Martini
Vaječná nátierka s cesnakom
Rigoletto rezy
Zemiakové pirohy plnené údeným kuracím mäsom