Sardelová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 konzerva sardeliek
½ cibule
1-2 vajcia
1 PL horčice
40g masla
½ citróna
štipka červenej papriky
soľ


Príprava

Sardinky vykostíme a rozotrieme s maslom alebo rastlinným tukom. Pridáme jemne posekanú cibuľu, natvrdo uvarené prelisované vajce, horčicu, soľ, papriku a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy. Dobre premiešame a natierame na chlieb či pečivo.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Citrónový koláč s mandľami
Čerešne alebo višne do štrúdle alebo koláčov (nasurovo)
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
Podhradské kapsičky
Slovenské medové krémeše
Bábovka bez vajec a bez mlieka
Ľadový šalát s vajíčkami
Falošná držková polievka z hlivy
​Maková torta bez pečenia
Marhuľové rezy