Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Šalát "RUMCAJS"
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
xena
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
150 g Gothajskej salámy alebo Parízer
1 veľká cibuľa
3 kyslé uhorky
2 lyžice majonézy
Dresing:
2 lyžičky oleja
2 lyžičky cukru
2 lyžičky plnotučnej horčice
1 lyžička sójovej omáčky
1 lyžička worčestrovej omáčky
Príprava
1. Najprv pripravíme dresing tak, že všetko dáme do malého hrnca, necháme spojiť ingrediencie (nesmie se variť) a hneď odstavíme - necháme vychladnúť.
2. Medzitým nakrájame na kocky salámu, uhorky a cibuľu na prúžky.
3. Keď je dresing vychladnutý, zmiešame ho s nakrájanými surovinami a pridáme 2 lyžice majonézy. Šalát dochutíme soľou a čiernym korením.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Levie oko
Expres croissant
Šunkovo-syrové cestoviny
Syrové trubičky
Mirabelkový koláč s posýpkou
Prekladané mäso so zeleninou
Svieža jablková torta bez pečenia
Vynikajúce lángoše - príprava cesta aj v pekárničke
Frankfurtská polievka
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2023 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky