Hruškový punč

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

100 g hrušiek
tyčinka škorice
2 klinčeky
trochu vody
100 ml vanilkového mlieka - nealko verzia
100 ml hruškového muštu alebo šťavy a 50 ml rumu - alkoholická verzia


Príprava

1. Hrušky nakrájame na kocky, pridáme všetky suroviny okrem mlieka, resp. hruškového muštu a rumu. Všetko podusíme asi 5 minút, až do zmäknutia hrušiek.

2. Povarené hrušky rozmixujeme na kašu, ktorú zalejeme vanilkovým mliekom resp. zohriatym hruškovým muštom (šťavou) a rumom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie prsia na zelenine
Zemiakové krokety
Zamatová roláda
Slané koláčiky
Ľadový šalát s vajíčkami
Vanilkové rožteky
Zapečené zemiaky so syrom a zeleninou
Burgundské hovädzie ragú - Boeuf Bourguignon (podľa Julii Child)
Karé s kuriatkami
Dobrota pre lenivých