Hruškový punč

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

100 g hrušiek
tyčinka škorice
2 klinčeky
trochu vody
100 ml vanilkového mlieka - nealko verzia
100 ml hruškového muštu alebo šťavy a 50 ml rumu - alkoholická verzia


Príprava

1. Hrušky nakrájame na kocky, pridáme všetky suroviny okrem mlieka, resp. hruškového muštu a rumu. Všetko podusíme asi 5 minút, až do zmäknutia hrušiek.

2. Povarené hrušky rozmixujeme na kašu, ktorú zalejeme vanilkovým mliekom resp. zohriatym hruškovým muštom (šťavou) a rumom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Rýchly koláč s rumovokakaovou polevou
Vyprážané kurča a la Iva
Káva Pompadour
Paratha - indický chlieb
Štedrovečerná kapustnica mojej mamy
Banánovo-ananásový puding
Perníková štrúdľa
Bláznivý koláč ku káve
Zapekaný karfiol so zeleným hráškom
Farizejská káva
PRIHLÁSENIE