Provensálska nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g Lučiny
1 PL masla alebo Ramy
2 strúčiky cesnaku
cca 20 ks čiernych olív
soľ
oregáno podľa chuti


Príprava

Lučinu vymiešame s maslom, v prípade potreby zriedime trochou mlieka, pridáme prelisovaný cesnak, nasekané čierne olivy, okoreníme oreganom a osolíme.

Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú bagetu. Výborná je tiež na teplé, na olivovom oleji opečené plátky chleba či bagety.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Obložená žemľa
Kačka na portskom
Krehké syrové rezy
Pečená bravčová pečienka s jablkami
Torta Piña Colada
Kuracie prsia s brokolicou a Nivou
Kuracina s tatárskou omáčkou
Medový koláč s jablkami
Rohlíkové knedlíky
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
PRIHLÁSENIE