Pórový šalát

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 pór
3 vajcia
1 konzerva hrášku
3 jablká
1 veľká mrkva
1 tatárska omáčka
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Umytý a očistený pór nakrájame na tenké kolieska, vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a pokrájame natvrdo.
2. Mrkvu nahrubo postrúhame, jablká očistíme a pokrájame na kocky.
3. Všetky suroviny vložíme do veľkej misy, pridáme precedený hrášok a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme.
4. Šalát odložíme do chladničky. Podávame vychladený s celozrnným chlebom alebo pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Ananásovo-kokosovo-marcipánové muffiny
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Ríbezľové mlieko
B​alk​á​nsky syr pe​č​en​ý v alobale
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Jemná bábovka
Cuketové mištičky so šunkou
Maďarská nátierka
Roštenka na horčici
Zapekané zemiaky so zeleninou a so syrom