Podhradské kapsičky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600 g teľacieho stehna
100 g hydinovej paštéty
100 g sterilizovaných šampiňónov
200 g sterilizovaného hrášku
olej na opekanie
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Mäso odblaníme, umyjeme, osušíme a pokrájame na 5 plátkov. Dôkladne ich naklapeme, osolíme, okoreníme a natrieme paštétou. Na každý plátok dáme za lyžicu nadrobno pokrájaných šampiňónov, mäso preložíme napoly a boky spojíme špáradlom.

2. Mäsové kapsičky opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji, podlejeme horúcou vodou a zakryté dusíme asi 15 minút. Potom pridáme scedený hrášok a dodusíme domäkka.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bábovka á la Sacher
Tvarohové rezy bez múky s bielou čokoládou
Jahodová torta s bielou čokoládou
Kura so sladkou chilli omáčkou
Šalát Cézar
Kávovo-čokoládová mousse torta
Polievka Minestrone (talianska špecialita)
Syrové trubičky
Kuracie prsia s brokolicou a Nivou
Maková bábovka