Pikantná rybacia nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 konzerva sardiniek v rastlinnom oleji
1 tavený smotanový syr
50 g masla
1 KL horčice
2-3 KL kečupu
chren
čierne korenie
soľ


Príprava

Syr s maslom vymiešame do peny. Pridáme ostatné prísady včetne sardiniek. Vymiešame hladký krém. Podávame natreté na hrianke alebo na chlebe.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Syrové tyčinky
Cuketa zapečená s mäsom a paradajkami
Zapečená pochúťka
Kapucínsky guláš
Kačica s červenou kapustou
Bravčové stehno na belehradský spôsob
Chuťovky v alobale
Slimákiy s višňovo-mascarponovou plnkou
Gazdovské morčacie prsíčka