Nátierka na hrianky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

cibuľa
kečup jemný
nastrúhaný eidam
3 vajcia
1 balenie svetlého toastového chleba
cesnak podľa chuti
slanina podľa chuti
štipka čierneho korenia
štipka soli


Príprava

1. Pomiešame nakrájanú cibuľu, kečup a nastrúhaný syr. Z vajec urobíme praženicu, ktorú pridáme do zmesi, ochutíme čiernym korením, osolíme a poriadne premiešame.

2. Opečieme hrianky na masle, alebo v toustovači, hodne potrieme cesnakom a potrieme zmesou. Nakoniec opražíme slaninu alebo šunku a poukladáme na povrch.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Špagety a la Bolognese
Kapustové rezy s mletým mäsom
Kapor v šampiňónovej omáčke
Gazdovská polievka
Jemný bratislavský šalát
Nepečené kokosové kocky s kakaom
Teľací rezeň s pikantnou omáčkou
Kávové rohlíčky s bielou polevou
Linecké s pomarančovým krémom
Zapečená treska s jablkovým chrenom