Pikantná nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g taveného smotanového syra
100 g nátierkového masla
50 g eidamu
2 vajcia uvarené natvrdo
5 lyžíc mlieka
2 lyžičky horčice
2 feferónky
soľ


Príprava

1. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou. Pridáme nastrúhané vajcia a za pridávania mlieka vyšľaháme.

2. Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a spolu s horčicou zamiešame do zmesi.

Podávame s bielym pečivom, ozdobené petržlenovou vňaťou, pažítkou alebo plátkami paradajok.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Losos s paradajkovou paprikou
Tagliatelle so šampiňónovou omáčkou
Parížské kocky
Bravčové rezne s ananásom
Holštajnský biftek
Cesnaková nátierka z tvrdých syrov
Zapekané rybie filé v syrovej omáčke
Šťavnaté pečené mäso
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Zapečkané palacinky s tvarohom
PRIHLÁSENIE