Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Pikantná nátierka
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
200 g taveného smotanového syra
100 g nátierkového masla
50 g eidamu
2 vajcia uvarené natvrdo
5 lyžíc mlieka
2 lyžičky horčice
2 feferónky
soľ
Príprava
1. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou. Pridáme nastrúhané vajcia a za pridávania mlieka vyšľaháme.
2. Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a spolu s horčicou zamiešame do zmesi.
Podávame s bielym pečivom, ozdobené petržlenovou vňaťou, pažítkou alebo plátkami paradajok.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Toastová bomba
Hovädzí stroganov
Ríbezľový vermút
Carbonara – talianske cestoviny
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
Placky zo suchého chleba
Bryndzové tyčinky
Mozaiková nátierka
Bábovka bez vajec a bez mlieka
Kanadská omeleta
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky