Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Pikantná nátierka
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
200 g taveného smotanového syra
100 g nátierkového masla
50 g eidamu
2 vajcia uvarené natvrdo
5 lyžíc mlieka
2 lyžičky horčice
2 feferónky
soľ
Príprava
1. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou. Pridáme nastrúhané vajcia a za pridávania mlieka vyšľaháme.
2. Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a spolu s horčicou zamiešame do zmesi.
Podávame s bielym pečivom, ozdobené petržlenovou vňaťou, pažítkou alebo plátkami paradajok.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Šalát s čínskou kapustou
Cestoviny s mäsom a pečienkou
Jablkový závin s marcipánom I.
Držková polievka
Cestovinový šalát s tuniakom v paradajkovej omáčke
Jahodový džem - klasický
Čokoládový tart so slaným karamelom
Koktail - Harvey Wallbanger
Jogurtovo-čokoládové rezy
Marinované kotlety
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
21.02.
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2021 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky