Pikantná nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g taveného smotanového syra
100 g nátierkového masla
50 g eidamu
2 vajcia uvarené natvrdo
5 lyžíc mlieka
2 lyžičky horčice
2 feferónky
soľ


Príprava

1. Zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom a soľou. Pridáme nastrúhané vajcia a za pridávania mlieka vyšľaháme.

2. Eidam jemne nastrúhame, feferónky jemne nasekáme a spolu s horčicou zamiešame do zmesi.

Podávame s bielym pečivom, ozdobené petržlenovou vňaťou, pažítkou alebo plátkami paradajok.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Šalát s čínskou kapustou
Cestoviny s mäsom a pečienkou
Jablkový závin s marcipánom I.
Držková polievka
Cestovinový šalát s tuniakom v paradajkovej omáčke
Jahodový džem - klasický
Čokoládový tart so slaným karamelom
Koktail - Harvey Wallbanger
Jogurtovo-čokoládové rezy
Marinované kotlety