Pečený Hermelín s tymiánom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 ks Hermelín /pre 1 osobu
tymián čerstvý alebo sušený
červené korenie celé
štipka soli
štipka sušeného cesnaku
olivový olej


Príprava

1. Hermelín vložíme do malej zapekacej misky vytretej kvapkou olivového oleja. Vrch syra 3x priečne narežeme, posypeme rozdrveným červeným korením, soľou, sušeným cesnakom a tymiánom. Pokvapkáme olivovým olejom.

2. Pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-15 minút.

Podávame s čerstvým pečivom alevo so zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Hliva v alobale so slaninou
Ovsené placky s čokoládou
Prasačie ušká z lístkového cesta
Skaramelizované kuracie prsia
Sviatočná kapustnica a la Iva
Toskánska zeleninová polievka
Palacinky zapečené so špenátom
Kávovo-karamelový zákusok
Zapekané zemiaky so zeleninou a so syrom
Zemiakové knedle so žemľou