Nátierka z filé a la homár

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

rybie filé
soľ
biely jogurt
citrón
cukor
worchestrová omáčka


Príprava

Filé uvaríme v osolenej vode, po vychladnutí roztlačíme vidličkou, zmiešame s majonézou a bielym jogurtom, dochutíme citrónom, štipkou cukru a kvapkou worchestrovej omáčky.
Podávame s čerstvým pečivom alebo s hriankami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Marhuľové rezy
Šišky - Donuts s čokoládovou polevou
Španielska hnedá omáčka
Syrové krokety
Šalát na letnú večeru
Zapečené zemiaky s kuracím a krabím mäsom
Škoricovo-jablkové osie hniezda
Roštenka Esterházy
Orechovo-makový jablkový koláč
Provensálska nátierka