Nátierka z filé a la homár

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

rybie filé
soľ
biely jogurt
citrón
cukor
worchestrová omáčka


Príprava

Filé uvaríme v osolenej vode, po vychladnutí roztlačíme vidličkou, zmiešame s majonézou a bielym jogurtom, dochutíme citrónom, štipkou cukru a kvapkou worchestrovej omáčky.
Podávame s čerstvým pečivom alebo s hriankami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pórová polievka s mäsovými knedlíčkami
Ryba po provensálsky
Čerešne alebo višne do štrúdle alebo koláčov (nasurovo)
Čokoládová torta bez vajec
Tagliatelle so šampiňónovou omáčkou
Falošná krabia nátierka
Čokoládový tart so slaným karamelom
Kurča na mediteránsky spôsob
Tuniaková nátierka
Broskyňová torta so zmrzlinou