Posýpka:
120 g polohrubej múky
80 g cukru
100 g masla
Príprava
1. Z mlieka, žĺtkov, cukru a pudingového prášku uvaríme puding, z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a zľahka vmiešame do pudingu, krém necháme vychladnúť.
2. Na cesto zmiešame maslo s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme vajcia, a šľaháme do peny. Vmiešame múku s kypriacim práškom a s citrónovou kôrou. Cesto rozotrieme na menší plech vyložený papierom na pečenie.
3. Na cesto rozložíme vychladnutý pudingový krém a na krém poukladáme vykôstkované mirabelky, posypeme škoricou a posýpkou (na posýpku prstami zľahka zmiešame múku, cukor a maslo). Pečieme pri 160 - 170 stupňoch do zlata.
Namiesto mirabeliek môžeme použiť aj slivky alebo marhule.