Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Labanská pečienka
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
90 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
4 pláty bravčovej krkovičky alebo karé (150 - 180 g/ks)
soľ
2 PL horčice
mleté čierne korenie
4 pláty dusenej šunky
4 pláty tvrdeného syra
3 PL múky
1 ČL mletej červenej papriky
3-4 PL oleja
Príprava
1 Mäso vyklepeme na čím väčšie pláty, osolíme, potrieme z obidvoch strán horčicou a posypeme čiernym korením.
2. Na plát mäsa položíme plát šunky, na to plát syra a prehneme na polovicu.
3. Pomiešame múku s červenou paprikou, obalíme v nej naplnené pláty mäsa, ktoré poukladáme na olejom vymastený pekáč.
4. Rúru predhrejeme na 190 stupňov a mäso v nej upečieme do červena.
Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou a hlávkovým šalátom alebo s ovocným kompótom.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Žemličky s hrozienkami
Pikantná nátierka
Expres croissant
Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Vajcová omáčka
Falošný rybací šalát
Šľahačkovo-jahodové palacinky
Kanadská omeleta
Jablkové šišky s tvarohom
Ice Fernet
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky