Kávové rohlíčky s bielou polevou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

350 g strúhaných vlašských orechov
300 g práškového cukru
50 g hladkej múky
50 g strúhaného kokosu
50 g strúhaných piškót
3 väčšie vajcia
Maslový krém s kávou, biela cukrárenská poleva a rozpustená čokoláda.


Príprava

1. Z uvedených surovín spracujeme cesto, rozvaľkáme ho na hrúbku asi 5 mm a vykrajujeme rohlíčky. Pečieme ich na plechu vyloženom papierom na pečenie pri teplote 160-170°C 8-10 minút.

2. Na upečené vychladnuté rohlíčky nastriekame ozdobnou trubičkou kávový krém a dáme do chladničky stuhnúť.

3. Potom namáčame rohlíčky do rozpustenej bielej polevy a po stuhnutí ich ozdobíme pásikmi rozpustenej čokolády.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Jemný bratislavský šalát
Škoricové slimáčiky so slivkami
Roláda z mletého mäsa s vajíčkom
Sviečková na smotane
Banánovo-ananásový puding
Jemne pálivá domáca klobása
Toastová bomba
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Šošovicový prívarok
Krémová cuketová polievka s pestom