Hliva na víne

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

24 dkg hlivy
12 dkg cibule
5 dkg tuku
12 dkg mrkvy
5 dkg petržlenu
5 dkg zeleru
múka
biele víno
čierne korenie
soľ


Príprava

1. Cibuľku speníme na tuku, pridáme kúsky nakrájanej hlivy, osolíme, okoreníme a trochu podusíme.

2. Pridáme na kúsky nakrájanú zeleninu, dusíme do mäkka. Až je všetká šťava vydusená na tuk, pridáme múku, víno a dochutíme cukrom.

Podávame s rožkami alebo s knedľami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Tuniaková nátierka
Zbojnícke ražniči
Koktail - Vodka-tonic
Višňovo-maková torta
Nakladané mäso s krabími tyčinkami
Empanada s tuniakovou plnkou
Zemiaky plnené mletým mäsom
Švédska vianočná torta
Čokoládovo-višňový nákyp
Plnená roláda z mletého mäsa