Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Nakladané mäso s krabími tyčinkami
Medové rezy zo štyroch plátov
Encián (syr s bielou plesňou) v lístkovom ceste
Cibuľový zemiakový šalát
Labanská pečienka
Perníkové rezy
Krémová špargľová polievka "extra"
Zapekaný karfiol so zeleným hráškom
Koktail - Zombie
Zemiakovo-kapustové placky