Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Šalát Cézar
Zapečená treska s jablkovým chrenom
Cukety plnené mletým mäsom
Stredomorská krémová paradajková polievka
Kuracie prsia v smotanovej marináde so strúhanými zemiakmi
Čiernobiele briošky
Broskyňová torta so zmrzlinou
Ragú z bravčového mäsa
Mozaiková nátierka
Syrové praclíky