Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Orechová roláda s perníkom
Provensálska nátierka
Fašiangové šišky
Havajské chlebíky
Lasaňové rolky so šunkou, kuracím mäsom a oravskou slaninou
Huby na smotane
Treska pečená v rúre
Bravčová panenka s omáčkou z červeného korenia
Placky s paradajkami a mozzarellou
Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob