Hliva na horčici
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
30 minút |      |      |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka
Príprava
1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.
2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.
Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Nakladané mäso s krabími tyčinkamiMedové rezy zo štyroch plátovEncián (syr s bielou plesňou) v lístkovom cesteCibuľový zemiakový šalátLabanská pečienkaPerníkové rezyKrémová špargľová polievka "extra"Zapekaný karfiol so zeleným hráškomKoktail - ZombieZemiakovo-kapustové placky