Hliva na horčici
| Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
30 minút |      |      |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka
Príprava
1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.
2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.
Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Šalát CézarZapečená treska s jablkovým chrenomCukety plnené mletým mäsomStredomorská krémová paradajková polievkaKuracie prsia v smotanovej marináde so strúhanými zemiakmiČiernobiele brioškyBroskyňová torta so zmrzlinouRagú z bravčového mäsaMozaiková nátierkaSyrové praclíky