Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kapustové rezy s mletým mäsom
Pečené kura s plnkou
Polievka ragú z hydinových drobkov
Americké krehké bábovičky s tekutým stredom
Chalupársky zemiakový guláš
Vyprážaný Hermlín v pivnom cestíčku
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
Rezy z vaječného koňaku
Pečená kačka s dusenou červenou kapustou
Bravčové rezne s ananásom