Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Jarná kalerábová polievka s mäsovými knedličkami
Slávnostná štrúdľa
Dusená červená kapusta – do zásoby
Ananás v karameli
Syrová torta - Cheesecake
Zapekané žemle s prekvapením
Banánový Bebe zákusok nepečený
Pikantná rybacia nátierka
Veľkonočný vajíčkový šalát
Tvarohový koláč – nie sladký