Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Horúca čokoláda s kávou
Hovädzie na červenom víne
Sviatočná kapustnica a la Iva
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Zapekané plnené paradajky s kuracími prsiami
Bravčové rezne zapečené s broskyňou a so syrom
Krémová špargľová polievka "extra"
Mozartova torta famózna
Štedrovečerná kapustnica mojej mamy
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou