Farizejská káva

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

8 ČL mletej kávy
1 dl rumu
4 vrchovaté ČL cukru
1/8 l šľahačky
4 kávové zrnká podľa chuti


Príprava

1. Z ½ l vody uvaríme prekvapkávanú alebo filtrovanú kávu – ako sme zvyknutí. Rum a cukor trochu zahrejeme, aby sa cukor rozpustil. Medzitým ušľaháme hustú šľahačku.
2. Kávu a rum rozdelíme do 4 šáločiek, navrch dáme kopček šľahačky. Ozdobíme kávovými zrnkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Koktail - Red Apple Martini
Bleskové rezy
Bravčové na divoko
Čínsky šalát z hlávkovej kapusty
Závin s orechovo-jablkovou náplňou
​Pečený baklažán ako príloha k mäsu
Salát z čínskej kapusty so zeleninou a cesnakom
Pečeň so slaninkou a pikantnou omáčkou
Zapekaný karfiol so šunkou
Ľadový šalát so schwarzvaldskou šunkou